At være en dygtig tekstforfatter gør det også lettere at være familiemenneske

21 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Man mener, at udviklingen i højere grad rent arbejdsmæssigt bliver noget med, at folk kan arbejde, når de vil, og de så ikke behøver møde ind på en arbejdsplads på faste tidspunkter hver dag.

Desuden er der forslag om, at man skal nedbringe arbejdsbyrden om ugen, men generelt ser man først og fremmest på, at man skal overlade mere ansvar til den enkelte medarbejder og lade vedkommende klare sig selv, så længe man kan møde de deadlines, der er sat.

Den digitale udvikling har jo gjort, at man kan kommunikere med kunder, chefen og medarbejderne over nettet, end at man partout skal sidde fysisk sammen.

Et forgangserhverv på den front er som professionel tekstforfatter, hvor man ser de fleste af dem arbejde hjemmefra, eller hvor det lige passer dem, da det er et meget individuelt arbejde, som man oftest kan klare selv.

Der er mere samling på familien, når man er tekstforfatter

Du ved jo måske nok selv det med, at man bruger lang tid hver dag på at komme på arbejde, der er trafikpropper, forsinkelser og meget andet, og når man skal hjem igen, er der mange gøremål, man skal ordne med børn og indkøb, så man er helt udmattet om aftenen.

Sommerdagene vil man jo helst sidde udenfor at arbejde, end at man gider være inde på et kontor, mens vinterdagene lokker mere med, at man kan blive indenfor og klare sit arbejde derfra.

Ved at være tekstforfatter på daglig basis kan man netop arbejde hjemmefra, og det giver kortere afstand på arbejde, hvorfor man kan passe børnene derhjemme, hvis de ikke er gamle nok til at komme i skole.

Så kan man i pauserne klare indkøbene og mere til, så man har mere overskud efter endt arbejdsdag, så der er mere tid sammen med familien.

Det er da en gevinst for alle!