Entreprenørkørsel gør det lettere at komme ud til kunderne

21 juni 2020
Anders Lundtang Hansen

Man kan arbejde som en decideret entreprenør, hvor man er uddannet til at være entreprenør og har papirer og uddannelsesbevis på at være sådan en type, hvorfor man udfører decideret entreprenørkørsel, når man er på arbejde og skal frem og tilbage.

Men at være entreprenør kan også sammenlignes med at være den type, hvor man ser sig selv som forgangsperson, der er god til at være idérig og finde på mange løsninger og opfindelser, som ikke er set før.

Sådan set kan man også sammenligne det med at være en iværksætter, hvor man er selvstændig og driver en virksomhed eller flere, eller hvor man bare godt kan lide at være søsætteren til sådan nogle projekter, fordi man drives og trives ved at opsætte virksomheder med videre.

Her er det så også bidende nødvendigt, at man formår at benytte sig af entreprenørkørsel, for at man kan komme frem og tilbage til kunderne, potentielle samarbejdspartnere, eksisterende samarbejdspartnere og bare kunne komme rundt, når der lige byder sig en mulighed for dette.

Det er meget muligt, at man mener, at man da bare kan tage det offentlige, eller man tror, at der altid er en bil, man lige kan låne, når man skal omkring, men det er sjældent altid nok.

Selvom man måske bor og virker i en af de større byer, så man tænker, at man bare kan tage cyklen omkring, så er det heller ikke nok.

Vi ved godt, at det forurener en del at køre bil, også selvom man måske har en billig en, eller en der kører på strøm, men det er et nødvendigt onde i denne forbindelse.

For tænk lige, hvis du misser en gylden mulighed for at indgå en kontrakt med en kunde, finde en kontorplads eller bare lande en lukrativ aftale, fordi man ikke lige kan låne en bil, cykler for langsomt, eller toget ikke lige går.

Så er det bare bedre, at man kan tage bilen.