Få hjælp til den rette opsætning af robotplæneklipper

27 februar 2021
Astrid Pedersen

Overvejer du at skifte din gamle hånddrevne plæneklipper ud med en smart og moderne robotplæneklipper? Så kan du med stor fordel læse med i det følgende. Her kan du nemlig få mere at vide om hvilke forberedelser du bør gøre dig i forbindelse med anskaffelse af en robotplæneklipper, og hvad du skal være opmærksom på inden du tager den i brug.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en robotplæneklipper?

Det er vigtigt at du er opmærksom på flere forskellige ting inden du slipper din robotplæneklipper fri i haven. Du bør for eksempel aldrig sætte robotplæneklipperen i sving for du har fået nedlagt kanttråd.

Kanttråd til robotplæneklipper er et kabel som skal monteres rundt langs kanten af din græsplæne således at din robotplæneklipper ikke kører uden for plænen. Med korrekt monteret kanttråd til robotplæneklipper undgår du således at din robotplæneklipper løber hjemmefra, eller kører ind i dine bede og ødelægger disse.

Du kan vælge at fastgøre kanttråden i jordhøjde ved hjælp af de medfølgende pløkker. Men den bedste løsning er at få nedfræset kanttråd til robotplæneklipper under jorden. På den måde undgår du snublefaren. Og så ser din plæne noget pænere ud når kanttråd til robotplæneklipper er gemt under jorden og dermed usynlig.

Hvem kan hjælpe mig med at sætte min nye robotplæneklipper ordentligt op?

Hos Kabelnedlægning.dk kan du få den bedste professionelle hjælp til opsætning af robotplæneklipper. Kabelnedlægning.dk har mange års erfaring med installering af robotplæneklippere af alle mærker og modeller, og hjælper gerne med alt fra nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper til justering af robotplæneklipperens indstillinger og opsætning af den til din robotplæneklipper hørende app.

Når du lader Kabelnedlægning.dk forestå opsætning af robotplæneklipper vil du have de bedste forudsætninger for at udnytte din robotplæneklipper optimalt. Du kan læse mere, og finde de aktuelle priser på installering af robotplæneklipper, på kabelnedlaegning.dk.