Få professionel VVS hjælp på Amager

05 november 2020
Astrid Pedersen

Når der skal udføres arbejde på de faste installationer i et hus skal der autoriserede fagfolk på banen. Dette gælder såvel VVS installationerne som de elektriske installationer. I følge gældende dansk lov er det kun en autoriseret el installatør eller elektriker eller en autoriseret VVS installatør som må rode med disse typer af installationer. Der er nemlig høje risici forbundet med selv at lege gør det selv elektriker eller VVS mand.

Du kan med dit klamphuggeri risikere at forårsage alvorlig materiel skade, og i værste fald sætte andre menneskers liv og helbred på spild. Og skulle du være så ”heldig” kun at afstedkomme skader på bygningen – for eksempel vandskader eller brandskader – kan du være næsten 100% sikker på at forsikringen ikke dækker. Du har trods alt forbrudt dig mod loven ved selv at påtage dig de risikable opgaver. Og så kan det hurtigt blive dyrt at spare håndværkerne væk.

Hvornår har jeg brug for en VVSer?

Skal dit køkken eller dit badeværelse sættes flot i stand – og involverer renoveringen andet og mere end blot opsætning af fliser, nye fronter på skabene og en klat maling på væggene? Så skal du med stor sandsynlighed have fat på en autoriseret VVS installatør.

En autoriseret VVS installatør kan hjælpe dig med alle de opgaver som knytter sig til modernisering og ombrygning af køkken og bad. Det være sig for eksempel flytning af afløb når du skal have skiftet badekarret ud med en smart bruseniche. Det kan også være i forbindelse med oprettelse af et dræn til din nye opvaskemaskine i køkkenet – eller opsætning af et væghængt toilet på dit badeværelse.

Hvor finder jeg en autoriseret VVS installatør på Amager?

Er du bosiddende i Kastrup, Sundby, Dragør eller Tårnby kan du altid kontakte Claus A. Axmark VVS for et skarpt tilbud på VVS arbejde – læs mere på https://caavvs.dk/