Få styr på finanserne, når du skal renovere dit badeværelse

01 november 2021
Steffen Hansen

advertorial

Det er desværre ikke billigt at få renoveret sit badeværelse. Særligt ikke, hvis du står overfor en større omgang, hvor alt skal udskiftes og erstattes med det sidste nye indenfor badeværelser. Det kræver god planlægning og et overblik over dine finanser, før du påbegynder projektet. Læs med her, om hvordan du får lagt en god plan for dit badeværelsesprojekt.

 

1. Ring rundt

Det første, du skal gøre, det er at ringe rundt til forskellige håndværkere. Medmindre du har indgået et samarbejde med et firma, der installerer badeværelser. Men hvis dette ikke er tilfældet, så er det en god idé, at du ringer til håndværkerne om en pris. Hvad skal de have for at f.eks. installere et nyt toilet eller en vaskemaskine? Det kan også være du skal finde emaljering af badekar pris, for at være sikker på, du ikke betaler for mere end nødvendigt. Du kan få flere tilbud på forskellige typer af opgaver, så du har lidt at vælge imellem.

 

2. Få lagt et budget

Det næste du skal have gjort, det er at få lagt et budget. Det kan du gøre enten selv eller i samarbejde med en byggeherre. Her skal du orientere alt det, som du ønsker at få lavet i dit badeværelse. Når du allerede har priserne på dig, efter du har ringet rundt til forskellige håndværkere, så kan du tilføje det til budgettet. Det vil også hjælpe dig med at planlægge dine renoveringer mere effektivt.

 

3. Lav en liste over prioriteter

Nu er det tid til at lave en liste over prioriteter. Hvad er f.eks. de vigtigste ting på dit badeværelse? Det kan være, at det er nødvendigt med et helt nyt bad, men det kan også være, at vandhanen skal udskiftes, eller at der er fliser, der skal udskiftes i hjørnet. Det er vigtigt med en prioriteringsliste, fordi der kan være ting, som skal laves først, før noget andet kan blive lavet. Det kan være, du skal opprioritere at få lavet et toilet og bruserum først, så du har et funktionelt badeværelse imens renoveringen står på.