Find billig stenslagsreparation i København og omegn

23 marts 2021
Anne-Mette Hansen

Stenslag er enhver bilejers værste mareridt. Er det for stort til at reparere? Har jeg ventet for længe med at få det lavet? Skal hele forruden nu skiftes ud? Det er alt sammen spørgsmål, du helt sikkert stiller dig selv, hvis du har oplevet at få stenslag i forruden på din bil. 

Læs med i denne artikel, og få svar på dine spørgsmål om stenslag.

Kan næsten altid repareres

Langt de fleste stenslag kan stort set altid repareres. Stenen skal have ramt meget uheldigt og lavet et stort slag, som så har fået ruden til at begynde at revne, for at du ikke kan få det repareret. Men det sker sjældent. 

Når det er repareret, kan du næsten ikke se, at ruden har fået et slag. Det bliver meget pænt og uden gener for dig som chauffør af bilen. 

Husk at få det lavet hurtigt

Det er utrolig vigtigt at få lavet dit stenslag med det samme. Hvis du skal vente en dag eller to, kan det være en fordel at sætte tape over stenslaget i ruden. Specielt hvis der er frost udenfor, som netop kan få stenslaget til at revne ruden. 

Find et godt tilbud i København

Leder du efter et godt tilbud på stenslag reparation i København og omegn? Du finder mange autoværksteder, der udfører denne form for reparation. Priserne varierer ofte, men er ikke specielt høje. Du kan typisk få dit stenslag lavet for et par hundrede kroner. 

Hvis du alligevel vil lede efter det bedste tilbud, skal du huske, at det er vigtigt at få lavet stenslaget hurtigt. Det kan ikke betale sig at bruge flere dage på at søge efter tilbud. Så risikerer du, at stenslaget udvikler sig til en revne. Og det er en langt dyrere regning, der er tale om så, hvis du skal have en hel ny forrude i.