Flot og indbydende badekar med ny emalje

17 maj 2020
Astrid Pedersen

Er du i besiddelse af et hus eller af en lejlighed hvis badeværelse er udrustet med et gammelt og gulnet badekar? Så overvejer du sikkert at skille dig af med dette i anledning af den næste renovering. Især hvis du ikke just selv er typen som går op i wellness og luksus, og som ikke har i sende at dyrke hjemmespa oplevelsen.

Men du bør alligevel tænke dig om en ekstra gang inden du skrotter dit gamle badekar. Blot fordi du ikke bryder dig om varme karbade, er det ikke ensbetydende med at andre har det på samme måde. Og her har du faktisk chancen for at score en gevinst.

Hvorfor skal jeg beholde det gamle badekar?

Der er nemlig mange bolig købere – i særdeleshed i det yngre segment – som sætter badekar højt på ønskelisten når de går på bolig jagt.

Særligt småbørns familierne har fået øjnene op for de mange fortræffeligheder ved et hus eller en lejlighed med badekar. Det er noget sjovere for de små at få deres aftenbad i et rummeligt bade kar end i en balje i brusenichen. Badekarret kan bruges til at sætte større mængder af tøj i blød. Mor og far kan også få brug for lidt selvforkælelse i hverdagen – og til dette formål er et badekar genialt.

Hvordan bliver et grimt og slidt badekar pænt igen?

Hvis dit badekar blot er lidt slidt og misfarvet i emaljen, og der ikke er større, graverende skader, kan en dygtig badekarsmaler få det til at stå som nyt igen i løbet af et par timer. Dette sker ved påførelse af ny emalje, ganske som når din bil modtager en sprøjtelakering.

Hvem kan hjælpe mig med at male gammelt badekar?

Du kan altid få et skarpt tilbud på maling af dit gamle badekar hos ny-emalje.dk