Gode råd til, hvordan du finder et godt gulvfirma

17 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Trægulve er smukke at have i sit hjem. Dog kan det godt koste dig en del at holde, fordi trægulve skal have behandlinger en gang imellem, for at det kan bibeholde sit flotte udseende. Hvis du har trægulve i dit hjem, som du synes trænger til en kærlig hånd, så kan du overveje at få dem slebet. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme omkring, hvordan du finder et godt gulvfirma til at få dine gulve slebet. 

 

1. Undersøg gulvfirmaets ratings

Når du skal i gang med at finde et gulvfirma til at få slebet dine gulve eller et helt nyt gulv, så kan du undersøge hvordan deres ratings er på f.eks. Trustpilot. Her har tidligere kunder rated gulvfirmaet og måske endda skrevet en tilhørende anmeldelse. Det kan du bruge til at vurdere, om hvorvidt du selv vil hyre gulvfirmaet til at klare opgaven for dig. Hvis der er en del positive anmeldelser, så kan du med god samvittighed kontakte gulvfirmaet.

 

2. Undersøg, hvad de kan tilbyde af behandlinger

De fleste gulvfirmaer kan tilbyde de samme typer af behandlinger, dog kan der være et par få undtagelser. Det er derfor en god idé, at du undersøger på forhånd, om gulvfirmaet kan levere den type af behandling, som du er på jagt efter. Det kan være almindelig gulvafslibning eller en let grovere behandling, såsom gulvafhøvling. Derfor skal du orientere dig, før du tager den første og bedste gulvfirma.

 

3. Få flere tilbud

Fordi der er så mange gulvfirmaer, bør du få flere end ét tilbud på den opgave, som du gerne vil have løst. På denne måde kan du bedre tage et velovervejet beslutning om, hvilket gulvfirma du skal hyre. Der er en del konkurrence mellem de forskellige gulvfirmaer, hvorfor prisen kan variere blandt dem. Hvis du vil sikre, at du får udført et stykke arbejde til en fornuftig pris, så kan du ringe rundt til 2-3 forskellige gulvfirmaer og få et uforpligtende tilbud. 

Hvis du mangler et godt gulvfirma til dit renovationsprojekt eller hvad det nu måtte være, så kan vi anbefale: https://gulvkanonen.dk/