Hvor finder jeg en fransk restaurant i Silkeborg?

12 februar 2020
Astrid Pedersen
Hvor finder jeg en fransk restaurant i Silkeborg?

Leder du efter en lækker, fransk restaurant i Silkeborg, som serverer alle de lækre og delikate klassikere fra gourmet traditionens hjemland? Så kan du med fordel prøve Restaurant Piaf. Hos Restaurant Piaf finder du alle de gastronomiske højdepunkter fra de franske køkken – og i højeste kvalitet.

Restaurant Piaf har i november 2012, 13, 14, 15, 16, 17 og 18 endnu engang i 2019 modtaget to stjerner i Den Danske Spiseguide, og er med flotte 71 point optaget i den celebre White Guide Denmark og Scandinavia. Dette er din garanti for en kulinarisk oplevelse af internationalt tilsnit og med svimlende høje standarder.

Hvad er der på menuen hos Restaurant Piaf?

Restaurant Piaf er generelt en restaurant, hvor de franske køkkentraditioner holdes i hævd. Samtidig baserer køkkenchef Marc Noël de fleste af retterne på gode, danske råvarer, og menu kortet er derfor sæson betonet og til en vis grad temmelig nyskabende, dog med en særlig respekt for opskrifternes ophav.

Skal du sammensætte en lækker middag, er det utroligt kompetente tjener personale dig gerne behjælpelig med at udvælge såvel velsmagende mad som drikkevarer fra det eksklusive aften menu kort, som tæller alt fra Baerii kaviar, kam muslinger og havtaske, til due, forårslam og den uundværlige pighvar. Og til dessert kan du selvfølgelig vælge et udvalg af de lækre franske oste, eller en sød overraskelse i form af en kage eller en sprød tærte.

Har du i stedet mod på at kaste dig ud i en på forhånd tilrettelagt menu, findes disse både i 3, 5 og 7 retters versioner, med eller uden tilhørende vin menu. Vinene på Restaurant Piafs kort hører selvfølgelig til blandt de mest udsøgte af de franske sorter, og tæller samtidig et udvalg af røde og hvide samt mousserende vine fra blandt andet Grækenland, Italien, Tyskland, Spanien og Østrig.

Du kan se alle menu kort på hjemmesiden restaurant-piaf.dk