Lad det lokale malerfirma i Hørsholm foretage istandsættelse af bolig

29 maj 2021
Astrid Pedersen

I den smukke østlige del af Nordsjælland finder vi Hørsholm, som ligger mellem Sjælsø og Øresund. Området strækker sig over tre kommuner ud over selve Hørsholm Kommune og grænser op til Kokkedal i nord og Rungsted i syd.

Hørsholm indlemmer såvel en vis portion kyst strækning som dybe, svale skove og frodige eng og mark arealer, og giver de ideelle muligheder for udfoldelse i den frie natur. Samtidig er Hørsholm ikke beliggende i særlig stor afstand til den store by som kan nås via Kystbanen såvel som ad Helsingørmotorvejen hvis man har bil. Dette gør Hørsholm til et særdeles tiltrækkende område for børnefamilien med de pendlende forældre som gerne vil have frisk luft, højt til himlen – og kort til arbejdspladsen i København.

I Hørsholm finder du såvel velrenommerede skoler som børnehaver og vuggestuer med korte ventelister og fornuftige normeringer. Hørsholm er rig på fritidstilbud til de aktive eller kultur interessede børn og voksne. Og så findes nogle af de mest attraktive boliger i Nordsjælland netop i Hørsholm.

Få malet boligen i Hørsholm indvendig forud for indflytning

Er du og din familie netop kommet i besiddelse af en af disse glæder I jer sikkert til at tage den i brug. Men først er det en god idé at få den sat flot i stand.

Selv om det muligvis ikke er nødvendigt med den helt store forkromede renovering vil stuer og værelser med stor sandsynlighed trænge til et frisk lag maling på vægge, lofter og indvendigt træværk. Og til det formål bør du benytte en lokal maler.

Find dit lokale malerfirma i Hørsholm

Som nytilflytter er det langt fra sikkert at du kender alle håndværkere i området. Vil du være sikret høj kvalitet i malerarbejdet kan du med stor fordel vælge den lokale afdeling af Malerkanonen – find din Malerkanonen maler i Hørsholm på malerkanonen.dk.