Lig gerne inde med forskellige stoffer

28 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Lav dig et godt stofdepot fra – lige netop fra – Stofdepotet, da de ligger ind med mange forskellige former for stof.

Selvfølgelig er det klart, at hvis du ikke har så meget plads derhjemme, så er det måske begrænset, hvor meget stof du kan have liggende.

Men omvendt fylder stof jo ikke så meget, da du kan folde det og lægge det sammen mange gange – men skulle du mangle stof igen, så ved du heldigvis, hvor du hurtigt kan finde det.

Måske er der skam et stof, som du foretrækker at sy med, men det er jo altid lige rart at have noget forskelligt liggende, om man så lige vil lave sig nogle fløjlsbukser, velourbukser eller måske en kjole af hør.

Det kan både være kunstigt stof, og det kan være naturligt stof, og hvis man er smart, så får man skaffet sig noget i forskellige længder, størrelser og farver, så man har lidt at tage af.

Vær rig på stof derhjemme

Man kan aldrig være helt sikker på, hvad man skal bruge af stof, og det er nok utopi, at man altid har noget liggende af alle typer stof eller i hvert fald bare det meste – specielt hvis man ikke lige har orden i alle ens stoffer.

Men så er det jo rart, hvis man nu både lige skal lappe et par bukser med nogle huller i i skyndingen, eller man bliver spurgt, om man gider lave en kjole til en veninde i en særlig anledning, og man så kan starte på det.

Så kan man tage udgangspunkt i de stoffer, som man ligger inde med, og så kan man i hvert fald komme i gang eller lave noget af det, man skal sy, indtil man kan komme ud at købe det stof, som man mangler, eller man får det sendt hjem til en.

Der er ingen grund til at løbe tør for stoffer.