Professionel gulvafslibning hos din lokale gulvmand

17 maj 2020
Astrid Pedersen

Trægulve har det med at blive slidt i løbet af årene. Daglig anvendelse og udsættelse for solens stråler, spildte væsker samt snavs og støv kan hurtigt få selv det mest massive trægulv til at fremstå nusset og snusket i overfladen. Er det noget du kan genkende fra dit eget gulv, kan du med fordel kontakte din lokale gulvmand med henblik på en gulvafslibning.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel gulvafslibning?

Hvis dit gulv atter skal stråle med fordums glans, er det nødvendigt at ty til indgreb så som en gulvafslibning. I princippet er der intet i vejen for at du selv kan slibe dit gulv og behandle det efterfølgende. De fleste større byggemarkeder udlejer gulvslibe maskiner, og sælger diverse olie, lak, sæbe og lud til efterbehandling.

Du skal blot være forberedt på, at det at udføre en gulvafslibning ikke alene er tidskrævende arbejde. Det er også tungt, og kræver et vist professionelt håndelag hvis resultatet skal blive smukt og ensartet. Du vil ikke som lægperson have de samme forudsætninger for at opnå et sådan resultat som en professionel gulvmand, som trods alt har brugt mange år på at slibe og efterbehandle gulve på fuld tid.

En dygtig, faglært håndværker vil kunne komme rundt om alle hjørner, ud i alle kroge og helt ind langs panelerne med den tunge og vanskeligt manøvrerbare maskine. Og så vil gulvmanden samtidig meget præcist kunne vurdere hvor meget eller lidt det er nødvendigt at slibe af gulvets overflade, hvilket kan give dit trægulv ekstra leveår.

Hvem kan hjælpe mig med en professionel gulvafslibning og efterbehandling?

DBF Gulvservice er et firma med mere end tyve års erfaring inden for gulvbehandling på bagen. Hos DBF Gulvservice er du altid garanteret en kundevendt og lydhør behandling, når du beder om et tilbud på gulvafslibning og efterbehandling. Du kan læse mere, og kontakte DBF Gulvservice, på https://dbf-gulvservice.dk/