Ren damp med e cigaret

06 august 2019
Astrid Pedersen
Ren damp med e cigaret

Rygning er en aldeles rædsom, frastødende, dyr og usund vane. Dette kan de fleste – inklusive rygerne selv – blive enige om. Rygning gør absolut ikke noget godt for noget – eller nogen – som helst. Og mange rygere nærer da også et vist ønske om at kvitte smøgerne for bestandigt. Men vejen til Helvede er som bekendt brolagt med gode intentioner, og derfor bliver det desværre for manges vedkommende ved tanken.

Hvordan holder man op med at ryge?

Er du blandt de rygere, som ønsker at lægge smøgerne på hylden og lade dem blive dér resten af dit liv, er der mange tiltag du kan gøre. Din fysiske nikotin trang kan kommes til livs ved hjælp af diverse rygestop produkter, som indeholder nikotin i varierende mængder, det kan for eksempel være plastrer, tabletter, mundspray eller det berømte nikotin tyggegummi. Hvad der straks er sværere at slippe af med, er den vane styrede psykiske afhængighed. Det er den, som fortæller dig, at du skal ud og have en efter maden smøg med kollegerne i frokost pausen, eller dyrke dine laster med de andre rygere til festen.

Kan en e cigaret hjælp et rygestop på vej?

Her kan en e cigaret være til stor hjælp. Med en e cigaret har du stadig noget at bappe på – og det føles helt rigtigt. Men hvor en almindelig cigaret udvikler skadelig røg, udskiller en e cigaret kun vanddamp tilsat aroma stoffer, når du aktiverer den. Du får fornemmelsen af at ryge – men uden den ildelugtende røg, som sætter sig i tøj og hår, som giver gule tænder og dårlig ånde, og som skader dit helbred.

Hvor finder jeg billig e cigaret og e juice?

Hos Esug kan du finde et stort udvalg af e cigaretter og alt nødvendigt tilbehør dertil. Se hele udvalget på esug.dk