Tilflytter ønsker gulvafslibning i Valby

04 december 2018
Anders Lundtang Hansen
image

Valby er en hyggelig forstad til København, der stadig emmer af arbejderkultur og gammel arkitektur og bygninger, hvor man blandt andet kan fremhæve de gamle barak-bygninger, der går under navnet Nordisk Film, der stadig laver filmproduktioner.

Desuden er der også storcenteret Spinderiet og nem adgang til og fra hovedstaden, så der er generelt mange gode grunde til at flytte til denne forstadskommune.

Man kan flytte til bydelen som enten studerende, enlig, pensionist, par eller et helt kollektiv, der er muligheder for alle, men det kan godt ske, at man vil få brug for noget renovering afhængig af den nytilflyttede boligs stand.

Valby har nemlig mange forskellige boligforhold, hvor der kan være alt fra gamle arbejderlejligheder, større huse eller hele rækkehuse med mere.

Derfor kan der være behov for renovering af forskellig beskaffenhed, når man flytter til et nyt sted i Valby (og for den sags skyld også, når man flytter derfra), og blandt renoveringsforslagene kan det melde sig, at man har brug for gulvafslibning til dette.

Om du selv er blandt dem, der har brug for en gulvafslibning det sted, du er flyttet ind, kan komme an på flere forskellige ting, som vi vil komme ind på her.

Er boligen for eksempel helt nyopført, og du er den første beboer på stedet, kan det med rimelighed tænkes, at stedet tager sig så flot ud, at der slet ikke er brug for en gulvafslibning. 
Måske får du så lyst til at male gulvet, men det er en anden historie.

Boligen kan også være af gammel karakter, som bekendt kendetegner flere steder i Valby, så der kan der godt være behov for en grundig gulvafslibning og måske lidt gulvafhøvling forud.

Endvidere kan du selvfølgelig altid tilvælge en gulvafslibning løbende under beboelsen, så gulvet stort set altid vil fremstå som nyt.

Men måske kan du risikere, at gulvet er slidt så langt ned eller ligefrem råddent, at du lige så godt kan skifte det.

Spørg en professionel gulvafsliber til råds i den sag.