Vis ind i maskineriet, hvordan man laver facadeskilte!

Her er lige et lille trick, som alle firmaer, der arbejder med facadeskilte, kan benytte sig af, hvis de gerne vil lavet et øget salg eller bare mersalg.

Kender du de udsendelser med, hvordan ting bliver lavet?

Nogle gange bliver man helt forundret over, hvordan tingene kan lade sig gøre, sættes sammen og videre; og andre gange laver man det ligefrem som en konkurrence, så man skal gætte undervejs fra det første punkt på samlebåndet, hvad man har at gøre med her, og så kan man familien iblandt se, hvem der gættede hurtigst korrekt.

Mange ting bliver dog ikke lavet på samebånd, mens andet bliver lavet i hånden, og der kan være overlap mellem disse, men vi er ret så sikre på, at folk virkelig gerne vil have en indføring i at få vist, hvordan man laver facadeskilte.

Se bare de mange flotte og forskellige facadeskilte, man blandt andet kan få, hvoraf man også kan specialdesigne nogle: https://nordiksign.dk/

Til dagligt går man nok i ens egen trommerum, hvor man måske nogle gange kan løbe lidt sur i at skulle lave mange ensformede skilte tit og ofte, så man overvejer slet ikke, at man måske kunne lave en lille udsendelse om det, som man kunne putte på ens hjemmeside, invitere et TV-hold på besøg eller bare udgiver på ens sociale profiler på de sociale medier.

Man har selvfølgelig mest kontrol over det, når man producerer det selv, men ved for eksempel at invitere lokal-TV på besøg, så er man ret så sikker på at nå ud til flere, og så kan lokalområdet lære en at kende, så de ved, hvor de skal finde ens firma henne.

Og man skal ikke underkende værdien af at lukke folk ind i maskineriet, så længe man ikke afslører firmahemmelighederne, og selvom man måske arbejder til dagligt med facadeskilte, så vil kunderne og de potentielle typer gerne lære processen at kende.

Det kan jo resultere i, at de faktisk køber skilte!

Anders Lundtang Hansen